Over Haka

HAKA produceert en levert een groot assortiment aan opslagsystemen ontworpen voor de opslag van diverse boten. Onze bootbokken worden geleverd (indien van toepassing) met rubberen blokken die ervoor zorgen dat uw boot niet beschadigd. Deze blokken zijn in hoogte verstelbaar, zodat u de perfecte hoogte kunt afstellen.

Eén van de sterke punten van HAKA metalworks is het produceren en leveren van klantgerichte seriematige metaalproducties. Eén van de sterke punten van HAKA metalworks is het produceren en leveren van klantgerichte seriematige metaalproducties. Vanaf tekening (of op basis van een monster) tot eindproduct of halffabricaat, HAKA biedt u alle mogelijkheden die u van een kundig bedrijf als HAKA mag verwachten: profileren, lasersnijden (ook buis), knippen, zetten, buigen, (robot) lassen, ponsen, stansen, boren, tappen, slijpen, frezen, draaien, gieten en smeden. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van lokaal tot internationaal. En of we nu werken aan kleine of grote projecten, wij denken altijd met onze opdrachtgevers mee. We doen dit met passie en liefde voor het vak.

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over bootbokken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

De HAKA metalworks groep bestaat uit de volgende bedrijven:

Stappenplan van productaanvraag naar service

1. Uw Productaanvraag

De aanvraag voor uitbesteding van uw productie en andere afspraken

2. Offerte

Wij bieden uw product aan tegen de beste voorwaarden

3. Nalopen specificatie

Check op product specificaties en andere aandachtspunten

4. Demo product

Een sample van uw product wordt geproduceerd door onze fabriek ter goedkeuring

5. Vrijgave serieproductie

De productie wordt gestart, zodra de demo is goedgekeurd

6. Aflevering product

We leveren op elke gewenste locatie in Europa binnen de afgesproken levertermijn volgens de Metaalunie voorwaarden

7. Service HAKA metalworks